hbz-thibaut-index-1508350546
PULS GRADA · moda

Drevne Maje su smatrale da je će kraj sveta nastupiti 21. decembra 2012. Kao što se da primetiti, Zemlja se i dalje okreće, a i mi sa njom živi i zdravi. S druge strane, možda je proročanstvo poranilo 5 godina, a do prave apokalipse će doći krajem 2017. Kao prvi znak da sledi kolaps naše civilizacije, prilažemo dokaz broj jedan – džins tange!

Ove godine smo već imali priliku da se upoznamo sa različitim nekonvencionalnim trendovima u dizajnu farmerki, ali ono što smo videli na Amazon nedelji mode u Tokiju nas je ostavilo zabezeknutim (ali i sa mukom u stomaku).

Japanski brend Thibaut je otkrio svima svoj novi model džinsa koji trend iscepanih farmerki diže na potpuno novi nivo. Naime, ove pantalone se sastoje praktično samo od šavova, a sa zadnje strane izgledaju kao tange koje, naravno, ništa ne ostavljaju mašti. Njihovim nošenjem ćete defakto biti samo u gaćama.

Osim što je veoma vulgaran, ovakav dizajn je i izrazito ružan na oko. Ne pomaže mu ni suluda kombinacija odeće koju je nosila jadna manekenka na modnoj pisti, sa sve sivim patikama i ramovima naočara koje podsećaju na najgori neukus ’80-ih.

Na našu sreću, džins tange se još uvek ne nalaze u prodaji. Postoji šansa da će to biti moguće sledeće godine, ali nadamo s da će u međuvremenu negativni publicitet nakon ove revije učiniti svoje i ovu genijalnu ideju zauvek baciti u zaborav. Mi ćemo se s naše strane moliti da se upravo to dogodi!

10-11-hbz-red-header-final-1507910822GLGL-1000x499 Ove sezone samo crvena pagecoverjakne Najbolje jakne za jesenje dane cover 5 odevnih kombinacija koje bi trebalo izbegavati pagecover Margot Robbie: Modna evolucija holivudske lepotice · · · ·