Da li možete da ih prepoznate?
U VAZDUHU · urban flash

Mnoge poznate ličnosti neguju po jednu karakterističnu stvar u svom izgledu po kojoj mogu ostati zapamćene među mnogobrojnim obožavaocima, ali i tokom vremena kada se zbog različitih razloga od njih zahteva da često, gotovo danonoćno menjaju svoj imidž. Pokušajte i sami da se setite neke lepe holivudske glumice, i činjenice da kada vam neko pomene njeno ime, gotovo automatski pomislite samo na jednu jedinu stvar, karakterističnu, ali samo jednu.

Kako bismo vas uverili da stvari stoje baš ovako, evo nekoliko zabavnih primera – Cara Delevingne, manekenka, a od nedavno i glumica, ipak, kada neko pomene njeno ime teško da ćete se setiti neke modne revije na kojoj je zablistala, pre će biti da pamtimo njene debele obrve.
Cindy Crawford, krase razne stvari ali je možda baš mladež onaj ključni. Madonna je kao „pripojena“ za nekoliko snažnih slika – plava kosa ili neobičan grudnjak koji je nosila, a koji je dizajnirao Jean Paul Gaultier, su samo neke od tih asocijacija. Ako ćemo pravo i Merilyn Monroe je bila plavuša ali ne postoje nikakve šanse da je pomešamo da recimo Kate Moss ili Kate Hudson, jer svaka žena ima nešto po čemu je pamte drugi.
U slučaju da vas još uvek nismo ubedili, pogledajte kako su se slavne ličnosti poigrale na temu tog prepoznavanja i karakterističnog izgleda bez kojeg imamo poteškoća da neko slavno lice prepoznamo…

Kate Hudson - plavuša koju svi znajuOtvori galeriju
Veze sa mlađim muškarcima Koje su se slavne cice zabavljale s omladincima Da li ste se pronašli u ovoj podeli? Da li znate kojoj grupi pripadate Gole fotografije prirode „Gole“ fotografije kao delo majke prirode Ikea lutkice Ikea: Dečji crteži pretvoreni u plišane lutkice · · · · ·