mapa
U VAZDUHU · svet

Kada razmišljamo o tome koji se jezik govori u kom delu sveta, čini se da nema iznenađenja. To znamo. Ali, kada razmislimo o tome koji je drugi jezik koje zemlje, tu smo malo u problemu. Zbog toga je sajt MoveHub napravio ikonografike kojima predstavlja drugi jezik svetskih regija.

MoveHub je izvor informacija za ljude koji žele da se presele u inostranstvo, te može da se desi da je njihov maternji drugi zvaničan jezik zemlje u koju žele da odu. Podaci koji su prikazani vas mogu iznenaditi. Recimo, to da je francuski drugi jezik u Kanadi, to znamo. Ali za pojedine oblasti ovakva saznanja nas baš mogu iznenaditi. Što se tiče zastupljenosti, engleski je najzastupljeniji kao drugi jezik, a prate ga francuski, ruski i španski. U galeriji proverite koji je to drugi jezik koje regije ili države sveta.

Koji je drugi jezik u kom delu sveta?Otvori galeriju
plemena U Amazoniji je otkriveno pleme koje živi u potpunoj izolaciji mapa Ikonografici turističkih atrakcija sveta japan U Japanu se kupaju u crnom vinu, kafi i zelenom čaju sahara Sneg u Sahari prvi put posle 37 godina · ·