Modle za špagete
U VAZDUHU · urban flash

Koliko špageta da stavite u lonac sa ključalom vodom? Uvek isto pitanje, a ukoliko ih volite, onda je logika jasna – koliko god da stavite, poješće se! Jasno vam je da je vaša dosadašnja logika bila pogubna za vašu vitku liniju, a da s više ne biste nervirali, što je leto stiglo rano i dočekalo vas nepripremljene – evo rešenja!

Za sve one koji često koriste rečenicu – vola mogu da pojedem, osmišljen je način kako da uvek pripreme istu količinu špageta. Modle u obliku konja, jednoroga ili dinosaurusa idealne su za sve one koji iako vole špagete, ne vole da hranu bacaju ili jedu više nego što je potrebno. Svaka modla nudi 4 različite veličine – 65 grama za decu, 100 grama za žene, 130 grama za muškarce i 400 grama ukoliko očekujete goste (za 4 osobe). Zahvaljujući DOIY dizajnu ove simpatične modle možete poručiti preko Amazona i uživati u testenini bez griže savesti!

airbnb-floating-house-river-thames-london-designboom-01-818x545 Air Bnb: Kuća na vodi u Londonu Uputstvo za korišćenje fotoaparata Tetovirana uputstva selfie Selfie manija: Kako to rade poznati Poznati za koje ne znate da su bili u vezi Poznati parovi za koje nikada niste znali da su bili u ljubavi · ·