I kolica i skejt
PULS GRADA · dizajn

Poslednjih godina sve je popularniji skejtbord, baš kao da smo upali u kakav vremeplov u kojem je povraćena nekada velika popularnost ove vrste sportske razonode. Mladi roditelji, ali i oni nešto stariji, uvek će vam reći da su kroz roditeljstvo uspeli da ponovo postanu makar malo deca, a za njih jedna nova stvarčica može sasvim da promeni koncept šetnje sa bebom, dok je ona još uvek mala, ne može da hoda i morate da je vozikate u kolicima.

Kada dobijete dete, a to će vam potvrditi svaki roditelj, pedijatri uvek savetuju šetnje sa detetom, bez obzira da li je malo, i morate da šetate uz obavezna kolica, ili kada malo poraste, prohoda pa se šetnje u prirodi i na svežem vazduhu preporučuju kao izuzetno zdrave. Ranije su kolica bila dosta glomazna i teško bi vam bilo da svaki put tako opremljeni napravite više od kilometar ili dva, međutim, kako sve teži da uz pomoć savremenog dizajna i mogućnosti proizvodnje postane lakše za oni kojima je konkretna stvar potrebna, od nedavno postoji stvar nastala kombinovanjem velikog skejtborda i dečjih kolica.

Zahvaljujući kompaniji Quinny poznatoj po proizvodnji dečijih kolica, nakon dve godine pažljivog istraživanja i promišljanja napravljena je zanimljiva stvarčica koja običnu šetnju može da učini i dinamičnom i zabavnom za odrasle baš kao i za decu. Kolica sa skejtom napravljena su i odobrena prema evropskim sigurnosnim standardima, ali vaše dete će ipak morati da tokom vožnje nosi sigurnosnu kacigu baš kao kada vozi bicikl ili rolere. Komad za sada u državama EU košta oko 570 evra, ali nakon što vidite osmeh na licu svog deteta shvatićete da on nema cenu.

Da šetnja postane uživanje i za vas i za vaše deteOtvori galeriju
Šta vide dizajneri Šta vide dizajneri, a šta obični ljudi Design Week DESIGN WEEK u Novom Sadu Baloni u modi Kako su hipsteri iz Bruklina učinili da baloni ponovo budu popularni Novogodišnji ukrasi za one koji vole "Alisu u zemlji čuda" Za sve ljubitelje „Alise iz zemlje čuda“ · ·