DADBAG_03_v1-59bbf550d5db0__880_cover
U VAZDUHU · urban flash

Ako ste postali tata, ali još uvek ste u dobroj formi i nemate izgled prosečnog ćalca, ne brinite, taj blagoslov će vas stići pre ili kasnije.

U međuvremenu možete da nosite Dadbag torbicu oko struga u obliku pivskog stomaka, koji naravno ispada iz pantalona, kao kod svakog pravog i zdravog muškarca.

Žene će vas garantovano obožavati, a sigurni smo da ćete izazvati zavist svojih prijatelja kada iz vašeg pivskog stomaka izvadite… pivo! Dadbag dolazi u različitim varijantama, pa ne morate da brinete da li će se uklopiti sa vašim tenom i stepenom maljavosti.

Autor ovog korisnog proizvoda je britanski dizajner Albert Pukies. Nažalost, on se još uvek ne nalazi u proizvodnji. Nadamo se da će neki od investitora i fondova o kojima slušamo svaki dan u medijima uvideti sjajnu priliku i podržati ovog momka u nameri da zauvek promeni svet svojim genijalnim proizvodom!

Dadbag: Lažni pivski stomak kao torbica oko strukaOtvori galeriju

pagecover Tom Hardy obožava svoje pse Kafa i cveće Sawa: Kakva je to kafa bez cveća pagecover Ovaj bračni par je osvojio srca svih ljubitelja maskiranja pagecover 7 genijalnih primera reciklaže starih predmeta ·