nopantssubway0801j_cover
U VAZDUHU · svet

7. januara ove godine stotine putnika širom sveta je odlučilo da se provoza svojim lokalnim metroom bez pantalona i suknji.

Ovaj običaj, poznat i kao „No Pants Subway Ride“, započeo je u Njujorku pre 17 godina, ali se ubrzo proširio i na ostale delove naše planete pa su tako ove godine građani Moskve, Praga, Berlina, Jerusalima i drugih svetskih metropola odlučili da se ukrcaju u svoj metro samo u gaćama ispod pojasa.

Organizatori ove šege su obavestili učesnike da se pridržavaju nekih osnovnih pravila. Naime, oni bi trebalo da se organizuju u grupe i da tek kada dođu na stanicu, istovremeno skinu pantalone i stave ih u svoje rančeve.

Takođe se od njih očekuje da budu relativno ozbiljni tokom vožnje kako bi još više zbunili ostale putnike, a nije loše ni da čitaju novine ili gledaju u telefon, kao da se radi o njihovoj uobičajenoj rutini u podzemnoj železnici.

Ono što nije išlo na ruku učesnicima ove godine je činjenica da je zima u nekim delovima sveta bila izrazito jaka pa su tako golaći u Njujorku morali da istrpe -8 stepeni Celzijusovih.

Ipak verujemo da su uživali da se igraju očekivanjima drugih putnika i na trenutak ih šokiraju svojom nesvakidašnjom odevnom kombinacijom. Pogledajte u sledećem zabavnom videu kako su ljudi reagovali na putnike bez pantalona u njujorškom metrou.

shutterstock_386913631-1000x500 Svet će ostati bez čokolade 2050. paris-syndrome-by-francois-prost-2_cover Kinezi su napravili svoju repliku Pariza coverzima U ovom mestu je izmereno neverovatnih -67 stepeni I-made-these-comics-to-compare-Chinese-culture-with-Western-culture-through-everyday-life-5a5865400add2__880 Duhovite ilustracije razlika između kineske i zapadne kulture · ·