amy-winehouse-cover
KULTURA · fotografija

Pre sedam godina 23. jula tragično je preminula britanska pevačica Ejmi Vajnhaus. Iako, nažalost, ne možemo da uživamo u njenim novim pesmama, muziku koju je ostavila u svojoj kratkoj ali sadržanoj karijeri ćemo zauvek voleti.
Ejmi se proslavila svojim drugim albumom „Back to Black“, ali pravi fanovi znaju da je raskošni talenat pokazala već na prvom izdanju „Frank“ iz 2003.

Upravo iz tog vremena je sledeća kolekcija retkih fotografija u kojoj popularnu pevačicu možemo da vidimo u svakodnevnom izdanju, kako bira odeću u svojoj sobi, priča telefonom, odlazi do perionice veša, i uživa u bilijaru u lokalnoj sali. Na poslednjoj lokaciji je inače snimljen spot za njenu pesmu Stronger Than Me. Ejmi Vajnhaus je u vreme nastanka ovih fotografija imala 21 godinu.

Autorka fotografija je Dajen Pirs, a njih možete pogledati u našoj galeriji.

Dan sa Ejmi VajnhausOtvori galeriju
drone-cover Njegove fotografije dronom izazivaju divljenje na Instagramu IhJPlynqyZqu1UkVT6Aa_reindeerriders141 Mongolski nomadi i njihovi irvasi naslovna Kako izgleda kada se papirne figure sretnu sa pravim svetom peters-4-768x960@2x-cover Foto manipulacije koje prikazuju fantastične svetove · ·