best-things-to-do-on-valentines-day-2019-1548720346
U VAZDUHU · trend

Mnogi se unapred nerviraju oko toga šta da isplaniraju za Dan zaljubljenih i kako da iznenade i obraduju svog partnera. To uopšte ne mora da bude tako i dovoljno je samo malo kreativnosti kako bi sve bilo rešeno vrlo jednostavno.

Da li ste planirali da negde izađete na večeru sa partnerom za ovogodišnji Dan zaljubljenih? U tome nema ništa loše i to može biti jedno sasvim lepo veče, ali mi vam ovog puta donosimo jednostavne a zanimljive alternative o kojima možete da razmislite.

Provedite noć u hotelu

Možda nemate vremena da negde otputujete za ovaj praznik, ali to ne znači da ne možete i da se osećate tako. Rezervišite sobu na jednu noć u nekom luksuznom lokalnom hotelu i uživajte u svemu što ima da ponudi. Opustite se bez brige i ostanite na doručku, da biste zaokružili celo iskustvo.

Idite u muzej

Znate ono kako stalno planirate da odete u neki obližnji muzej zajedno, a nikako da stignete da to i učinite? Sad je vreme da iskoristite ovo veče pametno i prošetate po jednom ili više muzeja dok u njima nema gužve. Umetnost je uvek dobra za zajednički doživljaj.

Izađite na karaoke

Ovo je još jedna zanimljiva zajednička aktivnost koja se preporučuje za bilo koji dan, ali možda baš na Dan zaljubljenih pevanjem vaše omiljene zajedničke pesme još više ojačate svoju vezu i učinite je zanimljivijom.

Filmski maraton

U slučaju da stalno jurite negde i da su vam dosadili izlasci, možete se odlučiti na celovečernji filmski maraton. Izaberite neke romantične filmove, a možete sve da začinite i drugim žanrovima, napravite kokice, i zajedno se opustite.

Klizanje

Tačno je da je zima i hladno, ali to ne znači da čarolija nije u vazduhu u februaru. Bez obzira na to da li ste početnik ili iskusni klizač, klizanje sa partnerom je daleko zanimljivije nego nasamo i uvek je tu neko da vam pomogne čak i ako padnete.

Čas plesa

Ovo se možda neće dopasti svakome, ali u skoro svim vrstama plesa ima nečeg senzualnog što budi celo telo. Taj osećaj se samo može pojačati kada odete na zajednički čas i iskusite nešto novo. A i kladimo se da tako nešto do sada niste probali baš na ovaj dan.

DESKTOP_AZZURRO (1) Ovo će biti hit boja proleća collage Tamnozelena je hit zimske sezone _2-HiddenGarden urbanhikersf.com Urban Hiking collage Trendi donji veš kome se radujemo u 2019. · · ·