akcija
KULTURA · film/TV

Tajnog agenta Džejmsa Bonda u 25. filmu u serijalu o agentu 007 glumiće niko drugi do Danijel Krejg. Nakon godina nagađanja i glasina, konačno je potvrđeno da će Krejg još jednom reprizirati ulogu popularnog agenta.

Novi film o Džejmsu Bondu ući će u produkciju u decembru 2018, sa najavljenim datumom izlaska za 25. oktobar 2019. u Ujedinjenom Kraljevstvu i dve nedelje kasnije u Sjedinjenim Državama. Rediteljsku palicu držaće Deni Bojl, koji trenutno radi na scenariju sa svojim dugogodišnjim saradnikom Džonom Hodžom. On će tako zameniti Sema Mendeza, koji je režirao prethodna dva filma o agentu 007.

 

Danijel Krejg će glumiti Bonda i peti put, uprkos tome što je 2015. izjavio da će „radije sebi iseći vene“ nego što će se vratiti ovoj ulozi. U međuvremenu se spekulisalo o njegovom mogućem nasledniku, a imena koja su se pojavila u tom kontekstu su Idris Elba, Tom Hidlston i Ejdan Tarner.

damsel-mia-wasikowska-robert-pattinson_0 Robert Patinson je zvezda vestern komedije „Damsel“ Bioskop za kraj maja Filmska ponuda za kraj maja game-of-thrones-2-1680x1120-1000x500 Ko će umreti u osmoj sezoni „Igre prestola“? first-trailer-andy-serkis-mowgli Pogledajte trejler za novu filmsku verziju „Knjige o džungli“ · · ·