David Beckham za H&M
PULS GRADA · moda

Švedski modni gigant je rešio da ovog proleća nastavi dobru saradnju sa čuvenim fudbalerom Davidom Beckhamom, te se tako isti pojavio u novoj kampanji za 2015. sezona proleće/leto. Ovoga puta zgodni fudbaler nije odabrao samo donji veš koji mu se dopada, već je isto uradio i sa drugim komadima garderobe, i tako se od glave do pete fotografisao za novu kampanju i promotivni katalog.

Moderna kolekcija pod nazivom Modern Essentials biće zaštićena lepim licem engleskog fudbalera i u radnjama bi trebalo da se pojavi već 5. marta. Beckham se ovoga puta odlučio za klasične komade, jer je dobro poznato da i sam u takvoj garderobi najbolje izgleda, a verovatno se i najprijatnije oseća. Essentials će pored donjeg veša sadržati jednostavnu odeću za trčanje, „fajerke“, farmerke u terakot i kajsija nijansi, kapute koji se šire u blago zvono, polo majice, kao i klasične bele košulje.

Čak i da nije poznat, Beckham bi bez problema mogao da započne karijeru foto modela, jer kao što je dobro znano, on ne samo da zna da pozira, on ume i da proda proizvod.

David Beckham i H&M - još jedan krug saradnjeOtvori galeriju
Sve najbolje Prada kampanje Prada: Najbolje kampanje u prethodnih 30 godina Sezonske rasprodaje Aktuelne rasprodaje: Minimalno ulaganje, maksimalna dobit Grammy Najbolje obučene pevačice na dodeli Gremi nagrada Stare i nove holivudske lepotice Koji se stilovi najčešće pojavljuju na dodeli Oskara · · ·