David Bowie i Iman
U VAZDUHU · urban flash

U svetu slavnih brakova, iznenađujuće je videti par koji ostaje zajedno duže od nekoliko godina, međutim, David Bowie je u svemu bio jedinstven, pa i u odnosu prema ženi Iman sa kojom je proveo preko dvadeset godina u braku, i verovatno nastavio tako, da ga teška bolest u tome nije sprečila. Bili su poznati kao par koji je vešto izbegavao prekomerna pojavljivanja u medijima, iako su oboje bili izuzetno poznate javne ličnosti, pa ipak, privatnost je bila vešto čuvana, baš kao i ljubav, koja je trajala sve dok Bowie nije nedavno preminuo.

Bowie i Iman nisu skrivali koliko su bili srećni u braku, ali to nikada nije bilo dosadno zauzimanje javnog prostora, što danas čine mnoge slavne ličnosti, kako bi nam pokazali da je njihov brak ili supružnik/ca najbolji i najdivniji na svetu. Kada su Iman pitali u emisiji The Nate Berkus Show 2010. godine o tome kakav je njen brak, odgovorila je kratko: „Moj brak je upravo onoliko fantastičan, koliko vi mislite da jeste!“. I Bowie je na isto pitanje imao sličan odgovor: „Mislite da je brak između rok zvezde i supermodela jedna od najvećih stvari na svetu. I jeste!“.

Par se prvi put sreo na zabavi 1990. godine, i za Bowie-a je to bila ljubav na prvi pogled. Iman je 2014. ispričala kako u vreme kada je srela slavnog pevača nije bila sasvim spremna na vezu, naročito ne sa nekim njegovog kalibra, međutim, ljubav je pobedila, očigledno!

Kako bi opisala trenutak u kojem je počela da ga doživljava drugačije, Iman navodi situaciju iz života, kada je na sred ulice čučnuo kako bi joj zavezao pertlu na patikama, koja se iznenada odvezala, i tade je pomislila: „On je čovek koji zna da čuva one koje voli“.

Iman se nije libila da radoznalima objasni kako nikada nije bila zaljubljena, niti volela Davida Bowiea, već Davida Jonesa, kako je bilo pravo ime legendarnog muzičara. U njemu je pronašla i ljubavnog druga i partnera za život. Jasno su odvajali poslovni od privatnog života, i u tome veoma uživali, tako da su izbegavali da dovode foto-reportere u stan, fotografišu svoj dom, i otkrivaju svoju privatnost. Bowie i Iman imaju ćerku Alexandriju, rođenu 2000. godine.

Neobična prosidba Najneobičnija prosidba koju ste ikada videli Savršeno mesto za spavanje Mislite da je lako biti neodoljiva životinja? Lady Gaga vežba po metodi Marine Abramović Lady Gaga vežba po metodi Marine Abramović Playboy dvorac Na prodaju je Playboy dvorac – sinonim za hedonizam · · · · ·