cover
PULS GRADA · gastro

U stalnoj potrazi za lepim mestima u kojima se može provoditi slobodno i radno vreme, Beograd se pokazao kao idealan grad jer nudi obilje kafića i barova. Obradovaće vas još jedno takvo novo mesto koje se nalazi u centru, a u kom ćete nesumnjivo uživati.

Tim koji čini i vodi De-Tox su mladi ljudi koji su ljubav prema ugostiteljstvu preobrazili u želju da svojim posetiocima pruže samo originalne proizvode. Njihovo ogromno iskustvo rezultiralo je vizijom koju su imali još 1998, što znači još pre dvadeset godina. Tada su otvorili prvi De-Tox kafe u Grčkoj, a zbog simpatije prema Srbiji, posebno prema Beogradu, od skoro se i sami možete uveriti u kvalitet koji ovo mesto nudi.

Ukoliko ste pomislili da naziv De-Tox potiče od želje da se promoviše i podrži zdraviji način života – potpuno ste u parvu. Zbog toga, osim vrhunskih proizvoda na bazi kafe i čokolade, nude širok asortiman ceđenih sokova i druge napitke koji su namenjeni poboljšanju zdravlja, što je izuzetno važno u ovim brzim i stresnim vremenima.

Prostor je uređen tako da je sam ambijent De-Tox-a izuzetno prijatan. Podeljen je na dva nivoa, sa impresivnim šankom u centru donjeg dela. Danju prodire obilje prirodnog svetla, a uveče dobro osmišljeno osvetljenje oplemenjuje čitav prostor. Zbog toga je De-Tox idealan za kratku pauzu u toku dana, ali i za romantične večernje susrete. Cilj je svakako bio da se stvori mesto prijatno za svakodnevne trenutke, u kojima gosti mogu posebno uživati.

Veliki izbor toplih i hladnih napitaka na bazi kafe i čokolade, kao i interesantna selekcija čajeva, garantuju da će svako naći nešto za sebe. A pošto se služe i hladne i tople kafe, imaćete što-šta zanimljivo da degustirate tokom čitave godine. Od čajeva probajte energetski, chun mei bio ili fitness. Dok nikako ne smete zaobići čokoladu sa karamelom i morskom solju, belu čokoladu sa malinom i narom, i crnu čokoladu sa ljutim začinima. Takođe, tu je i veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića, ako se uželite nečeg klasičnog ili pak nečeg “žustrijeg”.

Čim malo otopli obavezno probajte freddo espresso i capuccino freddo, a do tada degustirajte mochaccino i Bailey’s coffee. Osvežite se uz domaće hladne čajeve, sve vrste milkšejkova, i razne kombinacije ceđenih sokova kao što su morning boost, bahamas shake i de-tox nature sea buckthorn.

Ako neko naročito vodi računa o svom zdravlju, idealna kombinacija koju treba da isproba u De-Tox-u je neki od ceđenih sokova uz domaći kolač na bazi žitarica.

U De-Tox-u nikada nije previše rano, a ni kasno vreme za savršenu kafu. Osim toga, za sve one koji su odlučili da žive zdravije, ovo će biti pravo mesto da započnu ili nastave tim tempom.

Funny_food_severing_restaurant_fails34 Restorani koji su otišli predaleko u serviranju hrane image011-cover Naučite da čitate deklaracije na proizvodima photo-1490645935967-10de6ba17061-cover Velikim porcijama do vitke linije cover www.thefandom.net Najbolje scene sa hranom iz Diznijevih crtaća (II deo) · · · · · · · · ·