deadwood-revival-movie
KULTURA · film/TV

Produkcijska kuća HBO potvrdila je da će serija „Deadwood“ biti nastavljena i završena u obliku filma. Planirano je da dobar deo posla otpočne u oktobru ove godine, kako bi film izašao već naredne.

Serija Deadwood emitovana je na HBO kanalu u periodu od 2004. do 2006. godine. Uprkos odličnim kritikama i popularnosti među gledaocima, serija je imala samo 36 epizoda pre otkazivanja. Već je bilo pokušaja da se vrati na ekrane u vidu filma, ali do sada neuspešno zbog profesionalnih obaveza svih glumaca.

Ove jeseni, nakon zelenog svetla za početak snimanja, fanovi će konačno imati čemu da se raduju. Iako će ovu vest neki prihvatiti sa rezervom, zaista deluje kao da ćemo saznati šta se desilo u nastavku sa nekim od omiljenih likova. Ostaje nam samo da sačekamo potvrdu početka snimanja i naravno, prvi trejler.

Naslovna fotografija - Stiven Spilberg (foto Art Streiber) 10 reditelja čiji su filmovi zaradili najviše novca u istoriji kinematografije leto-2018-baner-22 City letnja preporuka #29: „Letnji Best of“ u Jugoslovenskoj Kinoteci maniac-netflix Oskarovka Ema Stoun u ulozi na kakvu nismo navikli parodije naslovna (slash film) Mora da se šališ: najbolje filmske parodije · · · · ·