zg
PULS GRADA · moda

Kada imate decu bitno je da ne sputavate njihovu kreativnost. Klinci su prepuni sjajnih ideja, a ako ih dobro oslušnete možete zajedno da stvorite genijalnu stvar. Tako je i Jaimee Newberry odlučila da za svoju ćerku skroji haljinu po nacrtima koje je dete samo uradilo.

Haljina koju je Jaimee Newberry skrojila po nacrtima svoje ćerke naišla je na neverovatno odobravanje od strane svih koji su je videli. I to je ovoj sjajno ženi dalo ideju-stvorila je kompaniju koja po dečijim crtežima kroji odeću.

Jaimee Newberry je nazvala firmu Picture This i trenutno rade samo haljine koje uglavnom devojčice nacrtaju. Ideja zvuči sjajno, zar ne? I sve se radi preko sajta.

Sajt kompanije Picture This je ovde i sve je veoma jednostavno. U samo nekoliko klikova pošaljete crtež haljine svog deteta, odaberete veličenu i boje i za dve nedelje vam stigne na kućnu adresu haljina. Sjajna stvar. Tako jednostavno i tako genijalno.

Na ovaj način deca dobiju haljinu po sopstvenim nacrtima, nikada više nećete imati muke da naterate dete da obuče nešto. A i razvijate mu kreativnost, istovremeno.

Lisca Fashion Lisca Fashion za jesen/zimu 2016: Elegancija raznolikosti farmerke Farmerke i bela majica su spoj za sva vremena grace Najbolja modna izdanja Grace Jones Tijana Kulasinovic Fotograf S ofingera: Dojo