Lude dečje frizure
U VAZDUHU · urban flash

Kada vam je brzo potrebno nekakvo rešenje, kada je pozorišna predstava u školi sutra, a vi ste se baš kasno setili da u kući nemate ništa što bi moglo da vam koristi, baš u takvim napetim situacijama bolje je pustiti mašti na volju i razmišljati „van okvira“.

Deca rado dokazuju svoju maštovitu stranu i za tako nešto nije im potrebno naročito mentalno angažovanje, jer sve vrvi od dobrih ideja, ali odrasli – eh, oni već moraju da se trude kako bi izrazili svoju nemirnu stranu ličnosti. Ako ste i sami roditelj, ovo bi moglo da vam bude od koristi.

Bilo da se već sada pripremate za predstojeći maskembal, školsku priredbu ili rođendan vaše dete od vas očekuje maksimalnu pribranost i kreativne ideje. Vikendi mogu biti idealno vreme, a ono što će vam za ovakve neobične frizure biti potrebno jeste samo malo vremena i mnogo mašte. Mi vam nudimo samo neke od sjajnih ideja koje su neki roditelji već isprobali i ovekovečili na ovim fotografijama. Na vama je samo da najavite svojim mališanima generalnu probu, a premijeru odaberite sami – bilo da je to neki praznik ili dan kao i svaki drugi!

Da dobra zabava nikada ne prestane!Otvori galeriju
Političari i umetnost Da li će savremeni političari završiti u muzeju? Kako bi izgledao svet da muškarci doje decu Kako bi izgledao svet da muškarci doje decu Divlje mačke Mjau! 12 divljih mačaka Gladne mace Gladne mačije oči · ·