Leteci cilim UV Dance 1
PULS GRADA · deca

Dečiji dan, u znaku priče o Aladinu, održaće se u Kombank dvorani u subotu, 26. januara, sa početkom u 11 časova. Za sve posetioce biće organizovane radionice sa UV dance ekipom, kao i kutak za slikanje na pravom letećem ćilimu sa glavnim junacima filma. Centralni događaj predstavljaju bioskopska prikazivanja najnovijeg animiranog filma „Aladin i leteći ćilim“ u 12 časova u distribuciji Dexin Filma. Ovaj dugometražni crtani film sinhronizovan je na srpski jezik, a avanturistička priča zasnovana je na jednoj od najpopularnijih danskih knjiga za decu, autora Ole Lund Kirkegarda.

Aladin i leteći ćilim govori o važnosti prijateljstva i poštenja, gde dečak po imenu Aladin živi u jednom malom pustom selu zajedno sa majkom, ocem i kozom. Aladin sanja o pustolovinama u velikom svetu koji se nalazi iza planina na horizontu. Aladinov otac uopšte ne podržava svog sina i insistira da se smiri. Od dečaka se očekuje da pođe stopama svog oca i postane krojač.

Kada Aladin dobije neočekivanu šansu, on je zgrabi oberučke. Na fantastičnom letećem tepihu, koga je dobio od El Faze, Aladin sa svojom vernom prijateljicom kozom, leti prema suncu sa zadatkom da vrati El Fazi izgubljeno unuče. Na svom putu Aladin upoznaje Džes, divnu i pametnu gradsku devojčicu koja poznaje sve zamke velikog grada.

Animirani film Aladin i leteći ćilim od 24. januara je na repertoaru bioskopa širom Srbije, između ostalog u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici, Kraljevu, Užicu, Zrenjaninu, Pančevu…

cover www.thesprucecrafts.com Kako da napravite Sneška Belića Rajićeva šoping centar Otvoren prvi snežni tobogan u Srbiji holding-hands-918990_1280 Šta da radite kada vi želite bebu, a partner ne? Petar pan i zvončica Jelena Gavrilović peva u filmu „Petar Pan i Magična knjiga Nedođije“ · ·