FB_IMG_1503929292173cover
U VAZDUHU · društvene mreže

Verovatno ste već do sada videli ovu šalu na nekoj od društvenih mreža koje koristite. Momak hoda ulicom sa svojom devojkom, ali mu pažnju odvlači druga žena koja hoda u suprotnom smeru. On se okreće da vidi kako ona izgleda i vidno je impresioniran njenom figurom. Njegovoj devojci to nije ni malo zabavno, i na njenom izrazu lica se vidi jasan bes i razočarenje postupkom svog dragog. Ovo je opis originalne slike koja je u međuvremena postala osnova bezbroj šala u kojima su korisnici na humorističan način adaptirali ovu fotografiju.

Popularnost slike nije nikoga više iznenadila od njenog samog autora, Antonija Guillema, fotograf srednjih godina iz Barseloni koji se specijalizovao za slikanje običnih ljudi u svakodnevnim situacijama. Glavni kupci njegovih radova su kompanije koje prodaju tzv. stock fotografije internet kompanijama i individualnim korisnicima. U pitanju su slike koje se najčešće koriste u tekstovima na veb-sajtovima ili marketinškim kampanjama i treba da na jednostavan način ilustruju temu teksta/kampanje.

Tema konkretne fotografije je neverstvo, a u našoj galeriji možete pogledati različite načine na koje su je intrepretirali korisnici interneta.

Originalna slikaOtvori galeriju
cover A kakva je vaša profilna fotografija? Celebrity-Instagram-Photo-Recreations-Celeste-Barber-6-5978512036d2d__700_cover Žena imitira slike sa Instagrama poznatih pagecover Smešne slike ispred krivog tornja u Pizi pagecover 5 seksi kuvara koje morate zapratiti na Instagramu · · · ·