Pokloni Loreal
PULS GRADA · aktuelno

Vreme praznika je i vreme darivanja. Svoje najmilije možemo obradovati s vremena na vreme nekim usputnim sitnicama i van prazničnih dana, ali u ovom periodu je važno da se potrudimo i poklanjamo im samo najbolje i najkvalitetnije, naravno, od srca. U savršene poklone za Novu godinu koje će tvoji bližnji voleti spadaju svi preparati za šminkanje i negu kože koje će moći da koriste tokom čitave godine.

Pokaži drugaricama koliko ti je stalo – Pokloni za Novu godinu koji traju

Znamo da je lako kupiti običan sjaj za usne ili bilo koju maskaru na koju naletiš u usputnoj šetnji gradom. Ali, zar ne bi bilo lepo da se ove godine malo potrudiš i pokažeš drugarici, mami, sestri ili nekome drugome ko ti je blizak koliko ti znače. Potrudi se da tvoj poklon stvarno ima neku svrhu i da traje.

Pokloni za Novu godinu koji su za negu kože

Nega kože, a naročito nega lica je neizostavna u svakoj rutini devojke koja vodi računa o sebi i o svom zdravlju. Međutim u ovoj brzoj svakodnevici često je zapostavljamo. Kako se to ne bi desilo onima koji su ti dragi, zašto im na primer ne bi kupila kao poklon za Novu godinu neki piling za lice? Ovo je uvek lep i koristan poklon, a taman ćeš im i otkriti svet maski za lice i preparata za otklanjanje mrtvih ćelija sa kože lica, ukoliko do sada nisu probali ovakav vid preparata za čišćenje lica.

Ako ti se samo jedna maska za lice čini kao nepotpun poklon, slobodno možeš da ga dopuniš i sa nekom hidratantnom kremom. Inače se preporučuje da se obavezno nakon pilinga ishidrira koža sa nekom dnevnom ili noćnom kremom u zavisnosti od toga kada se radi piling lica. Ukoliko se opredeliš za ovaj, po nama koristan i sjajan poklon, sa ova dva proizvoda, predlažemo ti da pre toga utvrdiš za koji tip kože bi trebalo da tražiš preparate. Njihove namene se razlikuju od zavisnosti od tipa kože, pa tako za suvu kožu obavezno biraj dnevnu kremu koja je namenjena samo za ovaj tip kože.

Bez obzira za koji se vid poklona opredeliš, nećeš pogrešiti. Naravno nemoj da zaboraviš i neki lični pečat, nešto što ćeš sama izraditi, nacrtati ili napisati. Lični detalji su uvek lep dodatak.


cover Lista poklona koja će vam pomoći da obradujete svoje najmilije Pletenje srcem Mini bazar humanitarnog udruženja „Pletenje srcem“ Rosa podrška dojenju Podržavamo ono što je važno Nemački božićni vašari Božićni vašari u Nemačkoj su praznik za sva čula · · · · ·