Uskršnje dekoracije
U VAZDUHU · urban flash

Na kraju ove radne nedelje sačekaće vas praznik, i to kakav… Pamtimo da su nekada za Uskrs ljudi nosili kratke rukave, da je napolju bilo toplo i zelena trava kojom smo punili uskršnje korpice bila je obavezan deo prazničnog dekora, ali vremena i klima su promenljive stvari. Evo nekoliko zanimljivih načina da ukrasite svoj životni prostor, naročito ako su vam se gosti već najavili.

Za većinu ovih ukrasa ne treba vam mnogo ulaganja, na protiv, obično se radi sa predmetima koje već imate kod kuće, ali do sada niste znali kako da ih pametno iskoristite za ovaj hrišćanski praznik.

Važno je naglasiti, da i oni koji Uskrs ne slave iz verskih pobuda već kao trenutak okupljanja porodice ili prijatelja oko vesele prolećne trpeze takođe mogu da uživaju u izradi ovih dekoracija. Ako ste sigurni da vi zbog priprema nedeljne trpeze nećete stići da ukrasite stan, uposlite one nešto mlađe, njima bi ovo moglo da postane jedno od omiljenih zaduženja.

Uskršnje dekoracijeOtvori galeriju
afera Detaljna hronika jedne ljubavne afere (ili kako Nemac vara ženu) SketchShe: Seksi devojke nastupaju u kolima SketchShe: Seksi devojke nastupaju u kolima jobs 30 inspirativnih citata za preduzetnike game of brands Game of Brands: Reklame inspirisane poznatom serijom · · ·