naslovna
U VAZDUHU · urban flash

U godini kada se obeležava 500 godina od smrti velikog Leonarda da Vinčija, muzeji širom sveta priređuju događaje u njegovu čast. U Ujedinjenom Kraljevstvu u toku je 12 izložbi koje su deo većeg projekta „Leonardo: Život u crtežima“.

Royal Mail je odlučio da se priključi obeležavanju ovog jubileja tako što će štampati 12 poštanskih markica koje predstavljaju po jedno delo izloženo na svakoj od tih 12 izložbi. Ona obeležavaju neke njegove najpoznatije crteže i skice koje se čuvaju u zamku Vindzor, ali su sada neke od njih izložene. Nakon što se izložbe zatvore početkom maja, od 24. maja otvoriće se nova ogromna izložba u Bakingemskoj palati, sa više od 200 Leonardovih dela, koja će trajati do 13. oktobra. Pogledajte kako izgledaju poštanske markice u narednoj galeriji.

Poštanske markice u čast jednog od najvećih ljudskih umovaOtvori galeriju

goodfellas Da li su niski muškarci stvarno agresivniji od visokih? Samopouzdanje u velikoj meri određuje uspeh emotivne veze Kako odnos sa roditeljima utiče na kvalitet emotivne veze u odraslom dobu? 003-nagging-Habits-Might-Sink-Your-Relationships_572367250-Bobex-73-1024x683 Ove vrste ponašanja uništavaju vašu vezu 178-5c5a9f4672c51__880-cover On pronalazi lokacije gde su snimani holivudski hitovi i fotografiše ih · · · ·