Muzej iluzija Ames soba
U VAZDUHU · nagradne igre

Beograd je postao bogatiji za Muzej iluzija, novi zabavni i edukativni objekat za posetioce svih generacija. Od sada u samom centru Beograda posetioci mogu zakoračiti u fascinantan svet iluzija sa intrigantnim vizualnim, čulnim i edukativnim iskustvom.

Na skoro 400m2, posetioci mogu da nauče ponešto o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i nauci koja se nalazi iza iluzija. Oni hrabri uskočiće u Vortex tunel, jedan od retkih tunela te vrste u Evropi. Soba ogledala, idealna za selfije, zanimljiva je zbog specifičnih uglova i oblika reflektovanja. Tu je i opcija sedenja za stolom sa svojih 5 kopija, koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Obavezno vredi isprobati i stolicu koja pokazuje kako se percepcija veličine osobe koju gledamo menja u zavisnosti od konteksta koji nam sugerišu predmeti oko nje. Iznenadićete se koliko je osoba na stolici mala u poređenju na druge ljude u prostoriji.

City Magazine će podeliti po 2 karte za 3 pratioca. Vaš zadatak je da ovaj članak lajkujete i šerujete na svoj FB profil, a da u komentarima na našem FB profilu ostavite svoje ime i prezime nakon toga. Dobitnici će u narednom periodu biti objavljeni na istoj stranici. Karte će moći da preuzmu lično na ulazu u muzej, u Nušićevoj broj 11.

Oglas AMPULE - visoka rezolucija-1 DR. GRANDEL: Nega potrebna tokom vrelih dana Poster ulaznice 50x70 Budite brzi i osvojite ulaznice za Dance Park Festival WOAH-promo WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe! K-Beauty Srbija K-Beauty Srbija: Prva online prodavnica korejske kozmetike u Srbiji · · ·