InterContinental Ljubljana
U VAZDUHU · promo

Izgradnju InterContinental hotela u Ljubljani kompanija Delta holding započeće krajem novembra. U planu je da izgradnja bude završena krajem 2016. ili početkom 2017. godine.

U izgradnju hotela biće uloženo 42 miliona evra. Hotel će imati pet zvezdica, prostiraće se na oko 25.000 m2, imaće 165 soba, dve banket sale, nekoliko sala za sastanke, predsednički apartman, a na poslednjem, 21. spratu hotela biće restoran sa panoramskim pogledom na grad. Sprat niže nalaziće se spa centar sa fitnes centrom. Veličina soba biće 35 m2 i više. Hotel će imati 165 soba.

Kompanija InterContinental Hotels Group i Delta holding uspešno sarađuju još od 2007. godine, a sada je ta saradnja proširena i na region – „Delta Holding“ i „InterContinental Hotels Group“ od ranije imaju ugovor o menadžmentu hotela „Crowne plaza“ i Ugovor o razvoju hotela „InterContinental“ u Beogradu.

Predstavnici obe kompanije najavili su da čekaju dozvole od gradskih vlasti kako bi započeli izgradnju InterContinental hotela u Beogradu.

„Uzbuđeni smo zbog novog hotela u Ljubljani, ali i novog projekta u Beogradu i nadam se da ćemo se uskoro okupiti na potpisivanju tog ugovora“, rekao je Potpredsednik „InterContinental Hotels Group“ za razvoj za Evropu Philipe Bijaoui.

Osim za hotel „InterContinental“, dozvole za izgradnju „Delta Holding“ čeka za još dva projekta u Beogradu: tržni centar „Delta planet“ na Autokomandi i izgradnju nove poslovne zgrade kompanije


Plazma Plazma slavi rođendan i deli poklone FLUO Nagrada koju nijedan student ne bi odbio Marko Đurić Izabran učesnik prvog selfija iz svemira Bambi Wellness Saveti stručnjaka o zdravom načinu života na Wellness Facebook stranici