45
PULS GRADA · dizajn

Jedna izreka glasi: „Ako nekog stvarno mrziš, reci mu to u lice!“. Ali društvene norme vam to obično ne dozvoljavaju, posebno ukoliko osoba kojoj je upućena poruka mržnje može da vam ugrozi profesionalni ili privatni život.

Budite obazrivi oko toga kome ćete se otvoreno zameriti, a ako to već ne možete da ne uradite – uradite to sa stilom!

Melisa Džonson je kreirala seriju šoljica koje indirektno govore umesto vas. Ono što misite o svojim gostima, možete uz ljubazno gostoprimstvo, da „servirate“ zajedno sa kafom ili čajem, Melisa svojim gostima brutalnom iskrenošću stavlja do znanja šta zapravo misli o njima. Njena baka, koja je sakupljala šojice i obožavala ritual ispijanja kafe sa svojim drugaricama, poslužila joj je kao inspiracija.

Naravno da je baka imala situacije kada nije bila previše srećna što joj je neko došao u goste, ali nije umela to i da pokaže. Unuka je ipak našla način da kaže šta misli, a da ne izgovori nijednu reč. U našoj galerije pogledajte slike brutalno iskrenih šoljica za kafu.

Iskrene šoljiceOtvori galeriju
pagecoversaksije Kreativno dizajnirane saksije i vaze kao idealan novogodišnji poklon IKEA IKEA: Božićna kolekcija je prava zimska bajka! Kućica za lutke Kuća za lutkice Tikkurila Tikkurila dekorativne tehnike – ideja, stil, funkcionalnost · · ·