16-5cb994d1f1d22__700-cover
U VAZDUHU · pop trash

Kada smo bili mali nismo imali uslove da kupimo skupocene kostime kako bismo izgledali dobro na dečijim maskenbalima pa smo bili prinuđeni da se snalazimo kako znamo i umemo i od onoga što nam je pri ruci napravimo nešto smisleno. Omladina razvijenih zemalja danas ne oskudeva ni u čemu, ali ipak bira da se maskira na što jeftiniji način.

To je postao svojevrsni trend na društvenim mrežama poslednjih godina, a novo lice koje se oprobalo u tome je mlađana Rajli Dajeri, devetogodišnja devojčica koja na svom Instagram profilu redovno objavljuje svoje imitacije stila poznatih dama kao što su Ema Stoun, Kim Kardašijan i Rijana. U našoj galeriji možete videti neke od njenih kreativnih kostima „od štapa i kanapa“ koji su nas propisno nasmejali.

Rajli Dajeri kao Ema StounOtvori galeriju
pjimage (6) Da li su japanske grickalice bolje od američkih? page-poznati Neverovatne kombinacije lica poznatih intro-1497978316 Evo kako bi likovi iz serije „Game of Thrones“ trebalo stvarno da izgledaju BeFunky-collage (7) Jedinstvene venčanice poznatih dama · · · ·