Novi dobitnici Oskara
fotografija

Već neko vreme sa velikim nestrpljenjem iščekujemo da se dogodi ta famozna dodela Oskara, pa da konačno možemo da odahnemo i nastavimo dalje sa svojim životima.

Tolika količina uzbuđenja i spinovanja, pretpostavki i objava na internetu svakodnevno postaje previše, i samo još vrapci na grani nisu naučili da Leonardo DiCaprio nije dobio Oskara ali da se eto, čitav svet nada da će pravda biti zadovoljena ove godine. Zato vam mi predlažemo nešto sasvim drugačije – ovu decu, i to bez razlike, za svakoga po Oskar!

Njihovi roditelji su zasigurno veliki filmofili i sigurno je da deca nisu gledala ni Povratnika ni Marsovca, ali je ideja da decu fotografišu tako da ona oponašaju neke scene iz filmova koji su nominovani za prestižnu filmsku nagradu zaista zabavna i nesvakidašnja. Pa kad ih ne možemo pobediti, možemo se makar kao posmatrači pridružiti. Reč je o sestrama Storino koje su u okviru porodičnog projekta pod nazivom Don’t Call Me Oscar rešile da se zabave u krugu porodice, a njihovi roditelji pak, odlučili da rezultate podele sa ostatkom sveta.

Pogledajte zašto su Sloane, Sophia i Sadie sigurno zaslužile Oskara!

Novi "The Martian"Otvori galeriju
Neobične uniforme stjuardesa Neobične uniforme koje su nekada nosile stjuardese Diana Kunst beleži ukradene trenutke odmora u podzemnoj železnici Sanjari iz njujorškog metroa Iz arhive National Geographic-a Neobjavljene fotografije iz National Geographic arhive Neobične fotografije sa venčanja Fotografije sa venčanja – mora da se šalite · · · ·