photo-1439402702863-6434b61e6392
U VAZDUHU · urban flash

One jednostavno nisu navikle da budu nečije „devojke”. Možda su celog života singl. Možda su nekada imale dečka koji ih je ostavio, te se nakon toga ništa ozbiljnije nije desilo… Ili im je samo potrebna pauza od zabavljanja jer su se svega prezasitile. Zvuči čudno, ali devojke koje dugo nemaju partnera, zaista jesu najsrećnije. U nastavku otkrijte zašto.

1. Ugodno im je u sopstvenoj koži jer su navikle na samoću

One mogu da provedu celo veče same gledajući film, a da se pritom ne osećaju usamljeno. One mogu da odu same na ručak ili u šoping, a da im ne bude neprijatno što nemaju društvo. One zapravo vole da budu same i same sebe izvode na sastanke.

2. One imaju sve vreme ovog sveta da ugađaju sebi i fokusiraju se isključivo na sopstvene potrebe. One znaju šta žele i šta im je važno, te tome teže. Vrlo su posvećene svojim ciljevima i strastvene u realizaciji istih.

3. Njima ljubav nije najvažnija stvar na svetu

Njihova svrha u životu nema nikakve veze sa tim da budu nečija partnerka. One ne jure za momcima, već pokušavaju da ostvare svoje snove i budućnost kakvu žele za sebe. Navikle su na samoću, i u tome ne vide ništa loše. Ne strahuju od toga da se nikada neće udati, već uživaju u životu i tišini koja može biti vrlo inspirativna.

A kada nekoga upoznaju i odluče da se upuste u vezu sa nekim, to mora biti osoba koja će im neprekidno postavljati nove izazove i gurati ih napred. Neko ko će biti srećan i ponosan zbog njihovog uspeha. Neko kome se dopada to što su one svoje, i što neće žrtvovati sopstvene želje i planove zarad partnera.

4. One su individualci

One nikada ne izgube sebe, bez obzira da li su u vezi ili ne. Njima partner nije neophodan kako bi im nadomestio neku prazninu, već samo kako bi uneo još više radosti i zadovoljstva u njihov već ispunjen i dinamičan život. Neko ko će ih voleti još više nego što one same sebe vole i neko ko će i sam biti srećan i zadovoljan samim sobom.

A takva veza je vredna čekanja!

poznati naslovna Poslednje reči poznatih ličnosti 0e77337de2b1cc3ab3a0ec6c15e8b58f_800_420 10 najvećih izazova modernih veza 16xcpg Naučnici kažu da vrućina usporava mozak za 13% photo-1513560113100-8fa7a20b6ee6 Šta najviše uzbuđuje svaki horoskopski znak u krevetu · · ·