girl-2768349_960_720
PULS GRADA · lepota

Retko koja devojka se odlučujuje na drastičnu promenu kada je u pitanju frizura. Ipak, kada bi samo znale koliko promena frizure može da utiče na fizički izgled, uradile bi to mnogo ranije.

Devojke najčešće odlaze kod frizera sa namerom da se isfeniraju, skrate krajeve, ofarbaju izrastak, a samo one najhrabrije su spremne da promene boju ili da drastično skrate kosu. Svaka devojka se u jednom trenutku života odluči na totalnu promenu izgleda, i šta u tim situacijama one rade? Odlaze u frizerski salon! Ne postoji jednostavniji i efikasniji način da u potpunosti promenite svoj izgled, nego da se ošišate. U našoj galeriji pogledajte devojke koje su dokazale da ne bi trebalo da se plašite promena i da samo jedna poseta frizeru može da učini da izgledate, i što je još važnije, da se osećate bolje.

Devojke koje su bile dovoljno hrabre da skrate kosuOtvori galeriju
N photo-cover KOOZMETIK: Hidrantna krema za lice N wobbler kreme za lice -30% Lilly SRB 100X100 mm TISK copy Afrodita kozmetika: Najbolja nega za vaše godine cover Trendovi u šminkanju sa nedelja mode: London vs. Milano fun-cold-elegance-face-41208-cover 5 prirodnih načina da izbelite zube · · · ·