neta-dror-15-20-portraits-4a_cover
KULTURA · fotografija

Fotografkinja iz Tel Aviva, Neta Dror, slikala je šest devojaka iz Izraela u različitim životnim dobima u okviru svoje nove serije fotografija „Sa 15 i 20 godina“. Prve slike su fotografisane 2011. kada su devojke imale 15 godina, da bi potom bile fotografisane 2016. kada su napunile 20 godina.

Iako je ovakav koncept fotografija već postao uobičajen, fascinantan je način na koji je Neta Dror uspela da razotkrije suštinu svojih subjekata. Čini se da možemo da otkrijemo njihovu čitavu životnu priču na osnovu svega dve fotografije.

Projektom Sa 15 i 20 godina Neta Dror je definitvno skrenula pažnju na sebe te se nadamo da će nastaviti da prikazuje svoj talenat i u godinama koje slede. Njen kompletan foto portfolio možete pogledati ovde, kao i na Facebook i Instagram socijalnim mrežama.

Dana, foto: Neta DrorOtvori galeriju
saksun-village-faroe-islands-denmark.adapt.1190.1_cover National Geographic: Najnedostupnije lokacije na svetu Ozon Natasha Druga nedelja festivala „Beogradski mesec fotografije“ 4357_cover Brak koji je promenio istoriju zqSXnBfOThZmhQK-oDY8_andreyyakovlev4_cover1 Na tragu folklora starih Slovena ·