Haljine
PULS GRADA · moda

Bilo da se šetate plažom, i sve je romantično ili da to samo zamišljate, ovog leta pravi „partner“ u ovoj aktivnosti biće vam malo čipke. Tako kažu kreatori. Od jedva vidljive čipke do potpuno bele čipkane haljine, sve se nosi.

Takođe, biti šik kao da ste sad došle iz pedesetih godina prošlog veka je opet u modi, pa su aluzije na romantičan izgled glavni trend ove sezone…

Ali, postoje i neprolazne stvari, teksas haljine su opet u trendu, a cveće je nezaobilazan detalj. Bilo u kosi, na ruci ili haljini. Provirite u galeriju da vidite kakve će se haljine nositi ovog leta.

Čipka je u modiOtvori galeriju

Ležerno, komotno, jednostavog kroja a raznih materijala i dezena sve će to biti nošeno ovog leta. Pomalo country izgleda, haljine za svaki letnji dan koje možete nositi i na ravnu obuću i patike ali i na štikle u nekoj večernjoj varijanti.

cover Simpatični broševi sa feminističkom porukom Muške zablude o letu 10 najvećih stilskih promašaja leta koje muškarci prave cover Style File: Mary-Kate i Ashley Olsen Kristen Poznate glumice protiv pravila kanskog crvenog tepiha · · ·