Devojke i mačke
U VAZDUHU · urban flash

Jedan od stereotipa koji opstaju u savremenom svetu je onaj o tome kako žene više vole mačke kao kućne ljubimce, a muškarci pse.

Kada vam neko objašnjava kako ovaj stav sadrži naučno dokazanu istinu, često poseže za potpuno nenaučnim argumentom kako su žene sličnije mačkama (lukavije, nestalnije, zavise od drugih), pa je to razlog njihove velike ljubavi.

Mi vam sigurno nećemo nuditi nekakve kvaziargumente, više se vodimo činjenicom da su mačke jedan od najpretraživanijih termina na internetu, a u kombinaciji sa lepim devojkama sigurni smo da će vam ove fotografije ulepšati početak dana.

Fotografkinja BriAnne Willis snima Njujorčanke i njihove mačke i od kada je započela seriju Girls and Cats, sve više devojaka i žena joj se javlja kako bi bile fotografisane sa svojim ljubimcem. Većina maca na ovim slikama je usvojeno iz skloništa za napuštene životinje. Ona kaže da ovim fotografijama želela da razbije mit o ženi mačkarki, koja živi sama u stanu punom mačaka, njeni subjekti su lepe žene koje imaju puno stila i naravno obožavaju svoje četvrornožne prijatelje.

Devojke vole mačkeOtvori galeriju
Deca kao superheroji Kreativni tata pretvara svoje klince u superheroje masklead Zaposleni sa maskama: Novi način smanjenja stresa u kineskoj kompaniji Kritika Naučite da prihvatite kritiku cover Kada psi ispadnu ogromni na slikama ·