Dinosaurusi na Kalemegdanu
PULS GRADA · aktuelno

Izložba dinosaurusa Prirodnjačkog centra iz Svilajnca zvanično je otvorena na Kalemegdanskoj tvrđavi. Ovaj dino-park sa više od 20 replika dinosaurusa biće naredna tri meseca ispred Galerije Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanskoj tvrđavi.

Ostavljajući mogućnost da se posetioci ove izložbe sa praistorisjkim dobom upoznaju u najboljem mogućem ambijentu, svi eksponati Prirodnjačkog centra u Svilajncu izrađeni su u Nemačkoj, po ugledu na najprestižnije prirodnjačke centre u svetu.
-Deo novca od ulaznica koji je namenjen opštini Svilajnac ići će za obnovu vrtića Dečja radost koji je uništen u poplavi a čiji je pokrovitelj obnove Fond B92. To je i glavni cilj, a ako deo novca ostane uložićemo ga u opremanje Prirodnjačkog centra. Ovo je samo jedna od ukupno devet izložbenih postavki koje radimo u Svilajncu, gde će posetioci moći da se, osim sa dinosaurusima, upoznaju i sa prirodnim bogatstvima i bogatim geološkim nasleđem naše zemlje – rekao je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac.

Izložba je otvorena svakog dana od 10-19 časova, a cene ulaznica su 350 dinara, dok je za decu od 3 do 12 godina 250 dinara. U okviru Dino-parka nalazi se i suvenirnica, specijalno opremljena za ovu priliku.

Lauren Bacall Lauren Bacall: Otišla je Humphreyjeva baby Robin Williams Robin Williams: Gde nestade čarobni duh iz lampe? Balotelli u novoj Puma reklami Mario Balotelli u novoj Puma reklami Ko su i šta rade "ManServants"? Ko su i šta rade „ManServants“? · · ·