13-922x500
PULS GRADA · moda

Nismo sigurni hoće li vas put navesti u Melburn u narednih nekoliko nedelja, ali ako je tako nemojte preskočiti veliku izložbu čije je otvaranje najavljeno za nedelju, 27. avgusta, u National Gallery of Victoria. Izložba namenjena svim obožavaocima mode, a posebno onima koji se dive radu svetski poznatog brenda Dior, biće u prilici da se upoznaju sa istorijom ove modne kuće kroz veoma zanimljive fotografije napravljene tokom 70 godina koliko kompanija Dior postoji.

U slučaju da ste trendseterka koja ozbiljno prati sva modna dešavanja, oko ove izložbe nema niti dileme niti razmišljanja, a i zašto biste. Na velikim formatima imaćete priliku da pogledate sve značajne trenutke iz duge istorije modne kuće Dior i još jednom se uverite da je svaka njihova nova kolekcija, nova stranica ili prozor u nove i drugačije svetove. Obično satkane od najfinijih materijala, sa ukusom uklopljenih i tako sve od 1947. godine, dakle tek nakon Drugog svetskog rata, pa sve do danas, 2017. godine! Možda vam je potrebna inspiracija za neku svečanu priliku na kojoj se morate pojaviti?

Za slučaj da smo vam zagolicali maštu, evo nekih fotografija u našoj galeriji, koje požete da pogledate i bolje se upoznate sa onim o čemu smo pisali. Mi vam svakako želimo ugodan let, u slučaju da ćete za Melburn!

1948. Dior stiže u AustralijuOtvori galeriju
duks Sleep Hoodie-Duks na naduvavanje koji postaje jastuk Miu Miu Kate Moss u modnom filmu modne kuće Miu Miu Inspiracija za jesenje venčanje Inspiracija za jesenje venčanje gallery-1503042228-gucci 10 komada koji će biti apsolutni modni hit ove jeseni · · ·