pagecover
U VAZDUHU · flešbek

Za ženu je najteže da isprati svog dragog u rat i pomiri se sa činjenicom da se možda iz njega neće vratiti živ. Zbog toga su trenuci rastanka između zaljubljenih parova za vreme velikih ratnih sukoba veoma dirljivi. Sigurni smo da je sećanje na poslednji osmeh i poljubac njihovih partnerki mnogim vojnicima dao nadu i snagu da prežive u najtežim okolnostima.

Ako je rastanak najtužniji, onda je ponovni susret zaljubljenih posle završetka služenja vojske verovatno naradosniji momenat u njihovom životu.

Na fotografijama u našoj galeriji ćete primetiti svu kompleksnost emocija koja obuzima zaljubljene parove tokom opraštanja, ali i eksploziju sreće nakon ponovnog susreta.

Dirljivi momenti ljubavi tokom rataOtvori galeriju
uploads_2017_10_18_year2000_3_cover Ovako su ljudi u 1900. zamišljali 2000. godinu page_cover Stare razglednice otkrivaju ideale ženske lepote u različitim delovima sveta na početku 20. veka Zaviša Crni na slici Bitka kog Grinvalda (foto alchetron.com) Zaviša Crni: Vitez čija je smrt rastužila Evropu cover Beti Pejdž: Uspon i pad pin-up zvezde · · ·