foto Siniša Komlenić (5)
U VAZDUHU · grad

„Distribuciju.381“ čini izuzetan kreativan tim, udružen sa ciljem da Beogradu i Srbiji približi svet dizajniranog nameštaja, i uopšte podigne svest o kulturi življenja na viši nivo. Njihovo znanje, veštine i iskustvo, koje su stekli u dugogodišnjem radu sa nameštajem, doveli su do inicijative, a zatim i do odluke da uvedu nove dizajn brendove na naše tržište.

S obzirom na to da je Distribucija.381 distributivni centar dizajnerskog nameštaja renomiranih, međunarodno poznatih i priznatih brendova, kao i dizajnerskih imena, naziv ovog salona logično se sam nametnuo.

Glavni koncept Distribucije.381 je da se kroz multidisciplinarni prostor kojim raspolaže iskažu kreativni i moderni elementi nameštaja, namenjeni svima koji traže inovativnost za svoj prostor. U autentičnom i namenski osmišljenom enterijeru, ideja je da se nameštaj istakne i predstavi u odgovarajućem kontekstu. Naravno, kao kriterijum za izbor svih komada koji se nalaze u salonu presudan je bio vrhunski kvalitet i nenadmašan savremeni dizajn svakog brenda.

Od ostalih na prvi pogled sličnih radnji, Distribucija.381 između ostalog se razlikuje po pristupu i drugačijem predstavljanju brendova, koji su odabrani pažljivom selekcijom, a namenjeni su savremenom – modernom čoveku. Tako je svim posetiocima ovog showroom-a omogućeno nesvakidašnje iskustvo, u kom će se nameštaj doživeti svim čulima.

U Distribuciji.381 naćićete više od 20 posebno selektovanih imena iz sveta nameštaja, kao što su na primer: Mosso, Artisan, La Cividina, Verzelloni, Qeeboo, Mattiazzi, Mobles 114

Primena nameštaja iz salona je višestruka u životnom prostoru, te tako može oplemeniti kako privatne tako i javne objekte. Posebno se izdvaja izbor stolova i stolica od punog drveta, udobne sofe, specifična rasveta, kancelarijski nameštaj, outdoor nameštaj i kućni asesoari.

U jedinstvenom prostoru Distribucije.381 postoji i kafe-restoran, pod imenom Bistro Distribucija.381, čiji dizajn potpisuje studio Petokraka. U njemu se nalazi nameštaj iz samog salona, a vi možete uživati u ispijanju prve jutarnje kafe, popodnevnog čaja, ili provesti ugodno veče sa prijateljima uz vino i koktele. Takođe, enterijer bistroa obezbeđuje idealnu atmosferu za obavaljanje poslovnih zadataka, ali i za poslovne sastanke sa vašim saradnicima i klijentima.

Pored toga, kreativni tim u skladu sa dolaskom lepšeg vremena priprema otvaranje restorana i letnje bašte. Ono što vas očekuje na meniju neka za sada ostane mala tajna, a vi dođite da proverite i sami se uverite da niste pogrešili.

Sad vam još samo preostaje da obavezno posetite Distribuciju.381, kako biste osetili nov pristup i vizuelni doživljaj koji ovaj salon nudi, a koji će usput sasvim lepo upotpuniti ukusi iz Bistroa Distribucija.381.

Jameson Unlock your green Jameson proslavio najveći irski praznik The Spot - nova radnja The Spot: Nova lokacija za 1. rođendan Mama Shelter Mama Shelter Beograd od sutra otvara svoja vrata Holiday Inn-Wedding Flyer-Cover Holiday Inn Beograd: Birajte drugačije venčanje · · · · · ·