Divan Dan
PULS GRADA · deca

Početkom jula u našem gradu otvorena je koncept radnju pod nazivom DivanDan. U radnji gde možete kupiti odeću, obuću i igračke za vaše mališane, takođe postoji deo posvećen dekoraciji njihovih soba. Osim što u ponudi imate šarenoliki, unikatan asortiman, jer je sve rađeno ručno sa puno ljubavi i mašte naših poznatih modnih dizajnera…pruža vam se mogućnost i da iskažete sami svoju kreativnost i naučite nešto novo jer u okviru radnje nalazi se radionica za decu i odrasle.

Ideja projekta je da našim mališanima pružimo jednu lepu i korisnu vanškolsku aktivnost, gde će moći da iskažu svoju kreativnost i puste mašti na volju… Deca imaju priliku da se druže i uče kroz igru na radionicama: arhitekture, reciklaže, pričanja priča, pravljenja nakita i mnogih drugih, pod vođstvom profesionalaca u datim oblastima.

Dve stvari na jednom mestu. Lepo i korisno. Ukoliko želite da vidite kako to sve izgleda i funkcioniše možete doći do radnje, koja je smeštena u Istarskoj 8, ili posetiti FB stranicu i blog.

Pogledajte delić asortimana radnje Divan Dan u našoj galeriji:

Jastuci za decuOtvori galeriju
555 nalepnica - Fudbal Kreativni centar predstavlja Sklonište za pse lutalice u garaži devetogodišnjeg dečaka Sklonište za pse lutalice u garaži devetogodišnjeg dečaka sa Filipina Dečiji sajam Počinje Dečiji sajam Decu donose rode Deset laži koje roditelji govore deci