dizajn-kupatila
PULS GRADA · dizajn

Odlazak u toalet bi trebalo da prođe sa što manje iznenađenja u atmosferi mira i spokoja. Zbog toga su oni najčešće dizajnirani u nijansama jedne boje tako da ništa posebno ne štrči. Sledeći primeri pak pokazuju da ne misle svi tako. Osobe zadužene za uređenje ovih toaleta su se svojski potrudile da nas šokiraju svojim previše originalnim dizajnom.

Kao da nisu dovoljna neprijatna iznenađenja s kojima se susrećemo u javnim WC-ima? Ili se možda samo radi o velikoj šali sa posetiocima datih prostorija? To sigurno ima više smisla budući da nam je teško da poverujemo da je neko slučajno napravio ovakve dizajnerske greške. Deo promašaja se, naravno, može objasniti i težnjom vlasnika ovih objekata da uštede novac na njihovom uređenju.

U svakom slučaju, njihova kreativna rešenja su namerno ili nenamerno ispala urnebesna. Pogledajte u našoj galeriji kako to izgleda.

Dizajn toaleta koji nas je propisno nasmejaoOtvori galeriju
cover Najlepše krune i tijare na svetu page-cover-sovjetski-posteri Bezbednost pre svega: Sovjetski posteri koji su visili na zidovima fabrika famous-logo-evolution-history-old-new-34-574709ad67e28__700-cover Logotipi poznatih brendova: Nekad i sad zarathustra-bicycle-turn-indicators-1 Bicikli bi uskoro mogli da imaju znakove za skretanje · · ·