page-cover-kreativni-dizajn
PULS GRADA · dizajn

Telefon sa jastogom i trosed u obliku usana holivudske dive Me Vest su ’30-ih godina prošlog veka uzdrmali svet dizajna, a kako i ne bi kada je njihov autor bio ekscentrični umetnik Salvador Dali. Njegovi nadrealni predmeti i danas inspirišu moderne dizajnere koji se svojski trude da po kreativnosti nadmaše svog velikog uzora.

Naravno, kao što možete da vidite na fotografijama u našoj galeriji, oni ne zaboravljaju da vode računa i o funkcionalnosti predmeta koje dizajniraju. Među najuspelijim primerima njihove filozofije stvaranja su svakako krevet koji je istovremeno i garderober, prenosni stočić za ogradu terase i polica za knjige integrisana s deblom. Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju ovi i još mnogi drugi primeri modernog kreativnog dizajna.

Dizajneri ovih predmeta zaslužuju aplauzOtvori galeriju
Foto_Marina Obradovic Model_Maja Has City letnja preporuka #72: Dizajnerski brend Superheroina cura fina 02 City letnja preporuka #54: Klodovik – Budite originalni kad poklanjate page_cover Japanski dizajner pretvara poznate logotipe u korisne predmete rings2-1516998882 Najlepše vereničko prstenje poznatih dama