C-C-CTW
PULS GRADA · dizajn

U želji da afirmiše mlade i talentovane umetnike kompanija Coca-Cola Srbija otvorila je konkurs „Coca-Cola Dizajnspiracija“ kojim poziva studente i diplomce fakulteta i visokoškolskih ustanova da osmisle jedinstveni dizajn elemenata za opremanje kafića. U potrazi za originalnim predmetima inspirisanim Coca-Colom, koji će postati prestižni element enterijera nekih od najboljih kafića i restorana u zemlji radovi se mogu prijaviti u tri kategorije.

Tri kategorije su:

Dizajn rasvete (različita rešenja za osvetljenje u prostoru, stone i viseće lampe, lusteri, plafonjere…)

Dizajn nameštaja (sto, bar, barske stolice, barski stolovi, stolice, sofe, kanabe, fotelje….)

Dizajn dekorativnih elemenata (vaze, držači za salvete, meni, čiviluci, razne inovacije na drugim elementima za enterijer i eksterijer…)

Zainteresovani kandidati radove mogu priložiti u formi skice, nacrta, fotografije modela ili 3D modela i postaviti na sajtu. Po jedan rad biće odabran u svakoj od tri kategorije i nagrađen:

Novčanom nagradom od 1000 evra (isplaćenih u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan isplate)

Promocijom nagrađenih kandidata i njihovih radova na otvaranju festivala Dev9t.

O pobednicima konkursa odlučivaće žiri u čijem će se sastavu naći: Marko Basarovski – arhitekta, Nemanja Jehlička – kreativni direktor, Petar Popović Piros – grafički dizajner, Monika Lang – ilustrator i grafički dizajner, Aleksandar Savić  – grafički dizajner i ilustrator, Vesna Pešić – grafički dizajner i ilustrator, i Emilija Radojičić – vizuelna umetnica.

Konkurs će biti otvoren u periodu od 18. aprila do 18. maja 2017. godine, a detaljnije informacije o samom konkursu i načinu prijavljivanja možete potražiti na sajtu. Imena pobednika konkursa biće objavljena 25. maja 2017.

Dream Light Design Dream Light Design: Nove lampe u gradu cover990 Da li su vam ovi logotipi malo čudni? 1490993226024-FotorCreated_cover Filmski posteri u minimalističkom stilu BABA-web Baba Martin Design Market · · · · · · ·