naslovna
U VAZDUHU · urban flash

Ljudski uticaj na planetu je dostigao katastrofalne razmere u raznim oblastima i potrebna je promena svesti pre nego što posledice budu nepopravljive. Uglavnom razmišljamo kako to utiče na ljude i životinje u okruženju, ali neko se setio novog ugla gledanja na turobnu realnost.

Diznijevi junaci su u mnogobrojnim filmovima prošli kroz razne probleme i dogodovštine sa manje ili više srećnim ishodom na kraju. A šta bi se desilo kada bi se susreli sa ekološkim katastrofama koje se dešavaju u stvarnosti? Jedan francuski ilustrator rešio je da se pozabavi ovim pitanjem i da moguće ishode u ilustrovanoj formi. Pogledajte kako je on video poznate junake u za njih do sada nepoznatim situacijama, samo imajte u vidu da u njima nema srećnog kraja.

Snežana i pesticidiOtvori galeriju

30-Pieces-of-ACTUALLY-Good-Breakup-Advice_LEAD Saveti koji će vam zapravo pomoći nakon raskida cover www.theresashalloweenwonderland.blogspot.com 13 uvrnutih činjenica o vešticama koje niste znali different-original-names-titles-brands-tv-shows-movies-music-bands-201-5bc590baa9246__700 Ove popularne stvari su se nekada zvale drugačije collage Koja ćete biti veštica u Noći veštica? · · · · ·