pagecover7495
U VAZDUHU · urban flash

Britanski ilustrator Tom Ward ne gleda blagonaklono na sve tendencije modernog sveta i izabrao je nekonvencionalan način da iskaže svoje nezadovoljstvo. U svojoj seriji crteža pod nazivom „Alt Disney“, on prikazuje naše omiljene likove iz Diznijevih crtaća u kontekstu savremenog sveta, pa tako u jednom primeru Aladin i dobri duh igraju igrice dok isfrustrirana Džasmin usisava sobu, Arijel je u čudu kada vidi đubre u moru, dok Pinokio koristi svoj nos kao selfi stik.

Teme kojima se bavi u ovoj zanimljivoj kolekciji ilustracija su: zagađenje životne sredine, opsednutost tehnologijom, okrutnost prema životinjama i još mnoge druge. Najbolje ilustracije u ovom stilu možete pogledati u našoj galeriji, a ako želite da saznate više informacija o njihovom autoru, Tomu Wardu, posetite njegove Facebook, Instagram i Twitter profile.

autor: Tom WardOtvori galeriju
pagecover Slike koje će vam ulepšati dan friends-1953343_960_720_cover Kako da vam razgovori uvek budu zanimljivi NElqZlZGT4oRpq_1_b_cover Ovako bi izgledao film „Prljavi ples“ u režiji Dejvida Linča silver-linings-playbook-jennifer-lawrence-bradley-cooper-1_cover Šta smo naučili iz ovih ljubavnih filmova · ·