disney-bar-alcohol-parque-portada-1535992043
U VAZDUHU · svet

Nekada davno Diznilend parkovi u Americi uveli su služenje alkoholnih pića odraslima. Zvuči kao bajka, ali to će se dogoditi već tokom naredne godine, u Kaliforniji i na Floridi. Ovo će značiti povratak u prošlost, s obzirom na to da su ova dva zabavna parka već imala ovu jedinstvenu ponudu. Da ne bude zabune, maloletna lica neće smeti da se prepuste čašici žestine…

Do sada se alkohol služio isključivo u baru Klub 33, ali samo istaknutim članovima. Međutim, ta praksa će se uskoro promeniti, te će sva lica koja premašuju starosnu granicu za konzumiranje alkoholnih pića u Americi, moći da uživaju u pivu, vinu ili tematskom koktelu. Sledeće godine planirano je otvaranje posebnih oaza u stilu Ratova zvezda, koje će prema rečima kreativnog direktora Diznilenda okupiti najinteresantnije ljude naše galaksije koji ne mare za ugled.

Posetioce specijalnih barova zabavljaće di-džejevi roboti. Ova novina nije se dopala baš svima, međutim, svi oni koji ne žele alkoholna pića u svojoj blizini, mogu mirno da spavaju, jer će se zabava odvijati samo u pomenutim barovima. A vek trajanja ovih mesta zavisiće od interesovanja.

Diznijevi parkovi u Americi neće biti prvi u svetu koji su uveli ovu veliku promenu. Naime, u zabavnom parku u Parizu već se možete počastiti pivom, vinom ili koktelom mada je to verzija pića sa niskim procentom alkohola. Tako to rade Francuzi.


gum-wall-california-2[7] Zidovi puni žvakaćih guma: Bizarne turističke atrakcije u gradovima SAD 4718860-13964110-cover Zanimljivosti o zastavama 4482560-1280px-Anavilhanas 5 zanimljivih činjenica o našoj planeti Vilnius-poster-5b6c2d8adf2ea__880 Vilnjus je počeo da se reklamira kao „G tačka Evrope“ · · · ·