Plakat Palic 2019
PULS GRADA · aktuelno

26. Festival evropskog filma Palić priprema brojne novine za publiku koja će posetiti Palićku oazu filma od 20. do 26. jula. Pored rekordnog broja filmova u 15 programskih celina, posetioci će kao i prethodnih godina moći da uživaju u muzičkim i vizuelnim događajima koji su i oblikovali specifičnu atmosferu ove manifestacije.

Jedan od posebnih događaja tokom festivala biće i specijalna projekcija britanskog muzičkog dokumentarca Man from Mo’Wax koji govori o turbulentnom životu i karijeri ikone underground DJ scene Džejmsa Lavela. Festival će ugostiti reditelja filma Metjua Džonsa, producenta Majkla MekMahona i glavnog protagonistu filma Džejmsa Lavela, koji će nakon projekcije, 25. jula, u bioskopu Abazija na Paliću, odgovarati na pitanja publike.

© Dario Marić - dariomaric.tumblr.com Kiehl’s otvorio svoja prva vrata u Srbiji! BeFunky-collage Još par dana za prijavu na „PepsiCo Go: START“ program obuke naslovna Održana je najavna press konferencija 48. „Sofest“-a Foto 2 Novo Heineken muzičko leto je pred nama: (T)HE majice i ovog leta glavni festivalski hit · · ·