cover
NULL · stilistika

Svima je potreban barem jedan par neobičnih cipela koje će biti glavni deo svake odevne kombinacije. Bilo da na sebi imaju kićanke, krzno, nitne, ili neobičan oblik i detalj, one će zagarantovano postati centar pažnje i okosnica ličnog stila. Tako je malo potrebno da obična cipela postane nešto apsolutno nesvakidašnje, a saznajte i kako.

Mašnice kao glavni akcenat

Mašne nikada ne izlaze iz mode, pa mogu biti vaš pouzdani modni saputnik kada želite jednostavne a efektne cipele. Možete imati više manjih mašnica, jednu veliku, ili dve trake koje ćete sami uvezati u mašnu. A ono što ih čini posebno zgodnim jeste to što se mogu naći na sandalama, papučama i zatvorenim cipelama, te se nositi u svim godišnjim dobima.

Munje na čizmama

Čizme do zgloba sa debljom petom idealne su za jesenje i zimsko špartanje. Ponekad znaju da budu previše jednostavne i monotone, zbog čega će ih ovaj dovitljivi stilski zahvat učiniti zanimljivijim. U pitanju je oblik koji imitira munju, i koji se spušta dužinom cipele, te obično biva postavljen na mestu predodređenom za elastični deo.

Duhoviti detalji

Baletanke, espadrile i mokasine jesu udobne, ali često i dosadne. Manja i duhovita intervencija učiniće ih daleko upadljivijim i pogodnim za kombinovanje, jer će svaku jednostavnu kombinaciju, tipa farmerke i majica, učiniti daleko prijemčivijom. Životinje, poput mace ili lame, kao i ruka koja pokazuje „đavolji znak“, samo su neki od detalja koji se mogu naći na cipelama.

Izvezeni delovi

Elementi flore i faune sasvim su lepi motivi koji pristaju svakoj obući, od patika i sandala, preko papuča i čizmica. Izvezeno cveće i insekti nose u sebi ženstven i romantičan utisak, koji će običnu jednobojnu haljinu ili pantalone učiniti elegantnim, te tako idealnim za izlaske, kao i posebne prilike.

Ukrašena štikla

Volite jednostavne i jednobojne cipele, ali biste ipak želeli da postoji neka sitnica koja će ih učiniti specijalnim. U tom slučaju najbolje je da izaberete one sa ukrašenom štiklom. Na sebi može imati prišivene šljokice, kristale i ukrase, ili neobičan oblik koji odskače od ostatka cipele.

Romantično krzno

Veštačko krzno je u trendu, a preti da bude još više prisutno čim vreme krene da biva hladnije i temperature niže. Do tada će zasigurno obične papuče sa krznom, ali i elegantne sandale na štiklu, biti dominantne na ulicama. Za više rok varijantu odaberite crne, a za prefinjenu bebi roze.

Neobične nitne

Nitne na kožnoj jakni, torbi, šeširima i nakitu postale su večna klasika. Zbog opšte popularnosti neretko se nađu kao ukrasi i na cipelama. Obično ostavljaju grub i muškobanjast izgled, što je više nego u redu, ali za nešto mekši pristup ukoliko su pravilno raspoređene mogu prikazivati zvezdano nebo i sažvežđa, što je krajnje neobično i originalno.

Vesele kićanke

Razuzdane i simpatične kićanke svaki par cipela učiniće zabavnim. One su ujedno dobar izbor za sve koji vole boje, jer nema smisla da postoje na cipelama ukoliko nisu šarene. Najlepše izgledaju na sandalama, pa ih možete nositi još kratko, ali ništa ne brinite, sigurno će i sledećeg leta biti popularne.

cover 5×5 komada nakita idealnih za leto cover Novi načini za nošenje kupaćih kostima cover odeća u duginim bojama Odeća u duginim bojama · · · ·