Zlatiborac naslovna
U VAZDUHU · promo

Sinonim za Beer fest, pored dobre muzike su pivo i naravno kobasice. Ovaj spoj učiniće vam boravak na festivalu savršenim. Ljubitelji piva moći će da uživaju na ovogodišnjem Beer festu od 15. do 19. avgusta kako u dobrom pivu, tako i u hrani.

Uživanje u festivalskim danima uz dobru muziku je zagarantovano, a Zlatiborac će vam boravak učiniti i ukusnijim uz nove berlinske kobasice sa sirom. Zlatiborac kobasice su nezaobilazan sastojak svih slavlja, druženja i roštiljanja. Izaberite omiljene ukuse i gurmanski užitak je zagarantovan uz vatromet ukusa. Zlatiborac kobasice odlikuju jedistveni ukusi i pečat kvaliteta Zlatiborac proizvoda, koji garantuju majstori zalogaja!

Gurmanski obrok je uvek ukusniji kada ga delimo sa velikim društvom, zato tokom Beer festa povedite ekipu do Zlatiborac food truck-a, jer za užitak će biti zaduženi majstori zalogaja!

Chipsy Agro akademija (3) City letnja preporuka #18: Akademija za farmere 21. veka DSC00684 Nemanja Matić s Predator 18 kopačkama ulazi u novu sezonu Mančester Junajteda DVSummary_cover Lepota za 21. vek u estetskom centru DermaVille Bonito regata Još jedna Bonito avantura na Drini · · · ·