Dobri trejleri, loši filmovi
KULTURA · film/TV

Napraviti dobar trejler za film je pravo umeće. U nekoliko minuta izdvojiti prave scene, koje će vas zagolicati da pođete u bioskope, ne znajući šta vas zaista u minimum sat i po iščekuje hrabra je odluka, i rezultat je uvek isti – ali trejler je bio odličan. Ukoliko vam se ovako nešto dogodilo makar jednom u životu, vreme je da pogledate listu najgorih filmova, koji su, verovali ili ne, imali zaista dobre trejlere.

1. BATTLE: LOS ANGELES

Zahvaljujući odličnoj kombinaciji vizuelnog spektakla i muzike Jóhanna Jóhannssona, očekivali smo akcioni film koji u sebi sadrži i dirljivu i emotivnu liniju priče, ali prevarili smo se – junaci su bili površni, kao i radnja, totalni fijasko.

2. GODZILLA

Trejler je urađen tako da bude povezan sa filmom The Lost World koji se pojavio godinu dana ranije. Umesto da obiluje neverovatnim scenama i da bude pametan i duhovit, film je promašio sva očekivanja, izuzev onih najgorih.

3. SUCKER PUNCH

Prema trejleru očekivali smo verziju SF-a sa primesama epske drame koji će nam pružiti vizuelno zadovoljstvo jednog novog izmaštanog sveta u kojem značajan udeo imaju snažni ženski karakteri, a umesto toga suočili smo se sa lošom kombinacijom video igrice i seksističkih stereotipa.

4. BAD TEACHER

Očekivali smo crnohumornu komediju na čelu sa Cameron Diaz, koja govori o nastavnicima iz sasvim drugog ugla. nadali smo se da ćemo nakon izlaska iz bioskopa još dugo prepričavati scene zbog kojih smo se glasno smejali, a umesto toga, dobili smo film u kojem je pokušaj da se od anegdote napravi čitav scenario baš loše izveden.

5. ALONG CAME A SPIDER

Trebalo je da ovo ostvarenje bude nešto između Kiss the Girls i Seven, suspens sa mnogo neočekivanih zapleta i inenađenja, tako nam je makar trejler obećavao, međutim, film je triler u pokušaju sa sve neubedljivom glumom Monice Potter.

6. HOUSE AT THE END OF THE STREET

Zahvaljujući ideji da se u trejleru ključne scene filma prikažu unazad, u čemu nisu ni prvi ni poslednji, stekli smo pogrešan, avaj, utisak da će ovo biti film Hičkokovskog tipa.

7. SUPERMAN RETURNS

Kada je reč o serijalima i nastavcima filmskih priča o super herojima uvek postoji bojazan da nas nastavci razočaraju, međutim, tome se nismo nadali, makar ne ako je sudeći prema trejleru koji nije loš, osim što nudi lažnu nadu, a to je gotovo kažnjivo.

Filmovi koji prognoziraju modne trendove Filmovi koji prognoziraju modne trendove u 2015. godini Haker Filmska recenzija: „Haker“ bill murray Bill Murray: 6 najboljih uloga Fargo Serija Fargo, dvostruki dobitnik Zlatnog Globusa, od 28. januara na AMC kanalu · · ·