Planet & Fitness Gym
U VAZDUHU · nagradne igre

Moderno opremljen prostor, na tri nivoa, površine 1600 metara kvadratnih stoji na raspolaganju svima onima koji žele da vežbaju, a to znači bukvalno bilo kada u toku 24 sata!

Bili vi ranoranilac, ili radili drugu smenu više nema izgovora za to da ne vežbate, a za to imate da zahvalite upravo Planet Gym & Fitness studiju.

Međutim, to nije sve!

Uskoro, očekujte još dodatnog vežbačkog prostora sa spa delom od dodatnih 300 kvadratnih metara, dostupnim na vaš zahtev. Fitness centar je obezbeđen video nadzorom, sa preko 100 parking mesta. U sklopu Planet Gym & Fitnessa, pored teretane, prostorija za vežbanje, svlačionica i tuševa, nalaze se i posebno opremljene sale za crossfit i grupne časove. Sve sale su idealno klimatizovane uz poseban ventilacioni sistem, po najvećim svetskim standardima.

Planet Gym and FitnessOtvori galeriju

Fitness objekat je opremljen spravama najprestižnijih proizvođača u ovoj oblasti, italijanske Techno GYM selection linije i američke kompanije Hammer strenght. Na raspolaganju vam je preko 17 kardio sprava s ekranima osetljivim na dodir. Tokom cele sezone biće organizovana specijalna dešavanja, razni seminari i takmičenja. Ljubazno osoblje će vas dočekati, a treneri će uvek biti na raspolaganju za sva vaša pitanja ili nedoumice oko treninga.

Vaš Planet Gym & Fitness

Doncafe letnji ukusi Ukusne ledene kafe za dugo toplo leto! Eucerin Sun Eucerin: Formula radosnog leta + poklon! Kolaž Fa nagrade Vrhunska nega kože sa neodoljivim cvetnim mirisom Alpinese Meggle namaz Meggle Alpinesse: Škola je gotova! Šta da doručkuju klinci? · · · ·