Prolećna kolekcija modne kuće Chanel
PULS GRADA · moda

Posle revije u supermarketu, kazinu, tipičnom francuskom bistrou, Karl Lagerfeld je odlučio da kolekciju za proleće 2016. prikaže na aerodromu.

Ali zvanice nisu morale da se zapute ka pariskom Charles De Gaulle aerodromu, već ka Grand Palais, standardnoj lokaciji na kojoj se održavaju Chanel revije tokom Nedelje mode. I ovoga puta vodilo se računa o detaljima, posetioci revije su sedeli na metalnim stolicama koje podsećaju na one sa aerodrome, dočekivale su ih nasmejane zemaljske stjuardese, a maestro Lagerfeld je izašao sa gejta broj 5.

Nova kolekcija donosi komade koji su pre svega udobni, što nije do sada bio prioritet modne kuće Chanel. Ali kad ste na putu, pogotovu onoliko koliko putuje sam Lagerfeld sa svojom mačkom Choupette, najvažnije je da vam je sve potaman.

Prolećna kolekcija modne kuće ChanelOtvori galeriju
Nike Lab Paya Nike Lab: Nove lagane patike Paya Hipster Hipsteri obratite pažnju – punđe su “out”, vreme je za pletenice! cover 27. Fashion Selection u Belexpocentru Venčanica Pogledajte šta se sve nosilo kao venčanica u sto prethodnih godina