Ada_Mall_1
PULS GRADA · shopping

Najatraktivniji šoping centar u ovom delu Evrope svečano će otvoriti svoja vrata 24. maja 2019. godine. Na dan otvaranja sve posetioce Ada Mall-a očekuju posebne šoping pogodnosti, brojne aktivacije i iznenađenja.

Kao što je najavljeno Ada Mall će prvi put u Srbiji predstaviti neke od najprestižnijih svetskih brendova kao što su The Body Shop, Piazza Italia, Kiehl’s, Lee Cooper i drugi. Pored njih, centar će krasiti i drugi poznati brendovi kao što su Starbucks, Under Armour, Cropp, House, Ray Ban, Sinsay, Replay, Superdry…

Najfiniji gastronomski specijaliteti nalaze se na trećem spratu, a kruna prostora posvećenog isključivo hrani i zabavi jeste premium food court – Merkada, koji donosi najlepše ukuse sveta. U njemu će se naći nesvakidašnji izbor restorana i kuhinja, kao i poseban izbor vinskih sorti i piva.

Svi posetioci će, pored brojnih zabavnih sadržaja i kupovine, moći da uživaju i na grandioznim terasama, ukrašenim zelenilom i cvećem, uz osveženje i pogled na jezero.

Ada MallOtvori galeriju

Radno vreme Ada Mall-a biće od 10-22 časa, a parking se neće naplaćivati. Pešački ulazi u centar nalaze se u Radničkoj i Visokoj ulici, dok će automobilima moći da se uđe iz Paštrovićeve i Visoke ulice.

BeFunky-collage (22) DIESEL kolekcija za leto 2019: Rok scena japanske prestonice kao inspiracija BeFunky-collage (20) CAMPER noviteti za proleće 2019 BeFunky-collage (19) SUPERDRY lansira novu kampanju pod nazivom „Leto ili ništa“ skrabac Škrabac predstavlja: Stajling za prave muškarce · · ·