kuća
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Nekada ne morate da menjate ništa posebno u svom stanu, samo mu dodajte malo boje. Ove godine, trendovi u uređivanju enterijera počinju da se udaljavaju od minimalističkih crno-belih detalja i stila inspirisanog skandinavskim minimalizmom.

Bele zidove smo voleli zbog jednostavnosti i praktičnosti, ali sad je vreme da se na njih nabaci paleta boja. Zidovi će sada dobiti život samo jednim krečenjem.

1. Nežno plava

Ovom bojom ćete zadržati prostoriju svetlom i učinićete je veoma prijatnom. Obavezno dodajte biljke u prostoriji- zelenilo i plavetnilo stvaraju spoj koji savršeno ide zajedno i pravo je uživanje za oči.

2. Geometrijski oblici

Zašto odabrati jednu boju za zid kad možete pet? Ovo je toliko jednostavno a savršeno- samo se treba poigrati sa komplementarnim bojama i naći nekog da dobro izvuče geometrijske oblike.

3. Siva

Siva će ići uz svaku boju vašeg nameštaja, neće odudarati niti od jednog stila kojim odaberete da uredite stan. Prijatna je za oko i neočekivano topla boja na zidovima.

4. Tapete

Probudite šik iz bakinog stana. Tapete se vraćaju na velika vrata u naše domove. Uskoro ćete i sami birati jedne za vaš stan, uzalud sad odmahujete glavom na ovu ideju.

5. Pomešajte sve

Ne bojte se, sve se savršeno slaže ako se usudite da probate. Pomešajte boje i stilove kao što to rade kafići u Berlinu. Partite duh urbanosti.

6. Biljke

Ako ne želite zidove u boji, tapete, mape sveta po njima, onda začinite prostor biljkama. Nađite im mesto svuda po stanu, to će biti prava prirodna boja vašeg stana.


Japanski zečevi Japanski zečići koji će vam pomoći da sredite kuću skandi Kuće koje izgledaju kao da u njima žive Hobiti nu Vrata Berlina knjige Kako sve možete da složite knjige ·